HALLE - Infoavonden over trage wegen

C21

HALLE - Infoavonden over trage wegen

Editiepajot_trage_wegen_foto_merckx

Donderdag 4 en donderdag 11 september 2008 gaat er een infoavond door rond het ‘Trage wegen’-project. De infoavonden gaan door om 20 uur in de raadzaal van het nieuw stadhuis.

Trage wegen zijn verbindingen voor niet-gemotoriseerd verkeer zoals veldwegen en voet- en kerkwegen. Opzet van het project is te komen tot de opmaak van een herstel- en ontwikkelingsplan van die lokale trage wegen, ze opnieuw open te stellen, te herstellen of ze beter toegankelijk maken. Alle trage wegen worden opgezocht, beschreven en in kaart gebracht. De lokale bevolking, verenigingen, jongeren en landbouwers die vaak gebruikmaken van trage wegen worden gevraagd mee te denken over de toekomst van die wegen. Het project is opgestart in Buizingen.
 
Op donderdag 4 september 2008 is er een open milieuraad. Het herstelproject wordt er toegelicht en geïnteresseerden kunnen mee instappen in de inventarisatiefase.
 
Op de informatieavond van donderdag 11 september worden de resultaten van de inventarisatie voorgesteld en besproken. De stuurgroep bundelt nadien alle opmerkingen en suggesties. Die worden op een tweede overlegavond, op donderdag 13 november, voorgelegd en besproken. Met het eindresultaat gaat het stadsbestuur aan de slag voor een opknapbeurt van de trage wegen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief