HALLE - Volgende week is Witse opnieuw op het scherm

C21

HALLE - Volgende week is Witse opnieuw op het scherm

Dsc_4085
 
Dsc_4094_2
Dsc_4097_2
Dsc_4079
 
Dsc_4107_2
Dsc_4106
 

Witse filmt momenteel het zevende seizoen van de populaire politiereeks. Na zeven komt nog een seizoen acht en negen. Nadien houdt Hubert Daemen, alias Witse, het met voor bekeken en stopt de populaire commissaris van de Federale politie in Halle zijn carrière. 

Eén start vanaf 7 september met nieuwe afleveringen van de misdaadreeks Witse. In deze vijfde reeks bijten commissaris Witse en zijn partner zich als vanouds vast in moeilijke moordzaken in Halle. Tot frustratie van hoofdcommissaris Wijtinckx is Witse er met de jaren niet minder koppig op geworden en in het vijde seizoen komt het dan ook geregeld tot een confrontatie.

Naast het scherm start op 8 september het Witse-team op Radio 2. Het luisterspel Dams en Van Deun is dan een feit, elke dag tussen 9 en 12 uur maar op het internet. Hoewel de uitzendingen nog niet begonnen zijn, werd het fuilleton al genomineerd voor de Prix Europa.
Op zondag 12 oktober is Halle opnieuw in de ban van Witse met een Witse Speurtocht, een ontspannende dag voor het hele gezin. Die dag wordt het boek Witse Anders Bekeken voorgesteld. In dit boek wordt het actieterrein van Witse visueel in beeld gebracht maar er zijn ook tips voor een uitstapje in en rond het Pajottenland, info over Streekproducten en vijftien recepten van bekende restaurants. De nieuwe reeks van Witse start op zondag 7 september. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 sep 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 sep 2022

archief