Kleinste herberg van HALLE staat in ’t Vissestrotje’

C21

Kleinste herberg van HALLE staat in ’t Vissestrotje’

Editiepajot_halle_vissestrotje_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Sinds enkele dagen is in het ‘Vissestrotje’ (Hoornstraat) in Halle de kleinste herberg van Halle open gegaan. In feite baat Jonas Van Bondt er de lounchbar “’t Vissestrote” uit. Men kan er terecht voor cocktails, sterke dranken, bieren, koffie en waters.

Uitbater is Jonas Van Bondt, 22 jaar en heeft vroeger gewerkt in een danscafé. Hij heeft wel een bepaalde keuze gemaakt qua bieren. “Ik vind dat alle cafés in Halle dezelfde bieren verkopen. Ik verkoop geen streekbieren en ook mijn ander soort bieren zoek ik niet in de streek. Ik wil werkelijk iets anders brengen in Halle. De nadruk leg ik wel op de sterke dranken. Bij mij kun je er zo een 25 proeven Ook mijn muziek is anders”, zegt Jonas.
Het pand in de Hoornstraat was een pittabar, die vijf jaar heeft leeg gestaan en heeft er dan ook veel werk gehad om het terug toonbaar te maken. Hiervoor heeft hij de hulp van zijn vader gekregen.
Jonas mikt op cliënteel tussen de 20 en de 40 jaar, dat hij stilaan wil opbouwen. Daarvoor geeft hij zich één jaar de tijd.
Zijn zaak is open van woensdag tot zondag telkens van 15.30 tot sluitingsuur. Hiervoor heeft Jonas een reden. “Mijn bedoeling is nog een job te beoefenen. Mijn vader is slotenmaker en ik werk nog bij hem in de zaak. De combinatie van de twee moet likken”, zegt Jonas.
CARNAVAL
Tijdens het weekeinde van carnaval is ’t Vissestrotje open. “Ik ben geen echte carnavalist, maar ging toch steeds kijken. “De Hoornstraat staat bekend als een carnavalstraatje en daarom doe ik mee. Ik ben dan open van 16 uur tot 6 uur ’s morgens”, zegt Jonas
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief