HALLE - Nieuwtjes uit het Halse stadhuis

C21

HALLE - Nieuwtjes uit het Halse stadhuis

Stadhuis_halle

Vanuit het Halse stadhuis vernamen we meer nieuws over de scholenmassacross en de infoavond over het Trage-wegenproject.

28ste editie scholenmassacross
Zoals voorgaande jaren organiseert de sportdienst, samen met Olympic Essenbeek-Halle en de Stichting Vlaamse Schoolsport, in het kader van de
Vlaamse veldloopweek opnieuw een scholenmassacross in het gemeentepark van Buizingen.
 
De scholenveldloopdag wordt opgesplitst in twee namiddagen, zaterdag 27 september voor het basisonderwijs en woensdag 1 oktober voor het secundair onderwijs.
 
Nieuw dit jaar is een lesgeefster die de lopertjes voor het vertrek met muziek zal opwarmen, zodat ze meer ontspannen en beter opgewarmd aan de start verschijnen. Alle deelnemers krijgen na afloop een T-shirt en een verfrissing. Voor de eerste drie per categorie is er ook een medaille voorzien. Maar … deelnemen, is nog altijd veel belangrijker dan winnen! Inschrijven kan via de schoolsportverantwoordelijke.
 
 Infoavond Trage-wegenproject
Donderdag 11 september 2008 gaat er een eerste informatieavond door rond het ‘Trage-wegenproject’.
 
Het project is opgestart in Buizingen en heeft als doel te komen tot een globaal herstelplan van veldwegen, voet- en kerkwegen. Het project wordt op de infoavond voorgesteld en toegelicht. De infoavond gaat door om 20 uur in de raadzaal van het stadhuis, Oudstrijdersplein.
 
Aan bewoners en alle mogelijke gebruikers zoals scholieren, jeugdbewegingen, sport- en socio-culturele verenigingen, wordt gevraagd mee op pad te gaan, de situatie ter plaatse te evalueren en adviezen en suggesties te formuleren rond de trage, groene wegen.
 
Alle opmerkingen en suggesties worden nadien gebundeld, voorgelegd en besproken op een tweede overlegavond. Die gaat door op donderdag 13 november 2008.   
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 09 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 08 dec 2022
Marc Sluys | 04 dec 2022

archief