HALLE - Originele, vliegende voorstelling van "Dichterbij", de nieuwe CD van Wim Soutaer

C21

HALLE - Originele, vliegende voorstelling van "Dichterbij", de nieuwe CD van Wim Soutaer

Editiepajot_halle_wim_soutaer_foto_roger_mortelmans__1_
 
Editiepajot_halle_wim_soutaer_foto_roger_mortelmans
Editiepajot_halle_wim_soutaer_foto_roger_mortelmans__2_
 

Sinds hij de derde plaats, na Peter Evrard en Nathalia, behaalde in Idool 2003, stond Wim Soutaer regelmatig in de hitlijsten.

Zijn twee eerste albums "Een nieuw begin" en "Twee" waren respectievelijk goed voor goud en platina. Singles als "Allemaal" en "Voor altijd" werden Nederlandstalige klassiekers.

Zijn nieuwe CD "Dichterbij" werd op een originele manier voorgesteld op het ULM-vliegveld Baisy-Thy. Piloot Soutaer kwam er aangevlogen in ware Top Gunstijl, want de sportieve Hallenaar heeft een vliegbrevet. Nadat hij zijn vliegtuig veilig aan de grond had gezet gaf hij de aanwezigen, begeleid door zijn live-band, een voorsmaakje van zijn nieuwe CD.
Wim bewees eens te meer dat hij er live staat, dat goede Nederlandstalige pop met een stevig rockrandje hem op het lijf geschreven is en dat hij een geboren entertainer is. Eigenlijk een hoogvlieger.
“Aan het album werd door vele mensen en mezelf lang en hard gewerkt”, vertelde Wim. Hij hoopt dan ook dat de CD de mensen zal raken op de plaats waar er in het album veel over gezongen wordt, namelijk "je hart". Als het bovendien de liefde wat "Dichterbij" brengt dan is Wim in zijn missie geslaagd.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 sep 2008
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 09 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 08 dec 2022
Marc Sluys | 04 dec 2022

archief