HALLE - Gerenoveerd buurthuis Windmoleken officieel geopend

C21

HALLE - Gerenoveerd buurthuis Windmoleken officieel geopend

Buurtwerk_halle_006
 
Buurtwerk_halle_002
Buurtwerk_halle_001
 

Vrijdag werd het gerenoveerde buurthuis in de wijk Windmoleken officieel geopend. Hiermee dankt men de talrijke vrijwilligers die hebben meegewerkt aan de verbouwingswerken. Ook aandacht en dank aan de sponsors.

Zo is de ruimte voor de buurtmaaltijden grondig vernieuwd, is er een professionele keuken geplaatst, werd het buurthuis helemaal opnieuw geschilderd en werd er een heuse kinderinstuif gecreëerd.
  
In de wijk Windmoleken werd eind vorige eeuw gestart met een buurtwerking.  Aan de rand van deze wijk bevindt zich het buurthuis.
Het buurthuis  is een ‘open huis’ waar iedereen uit de wijk een plek moet krijgen.
Er is vooreerst een uitgebreid gamma van dienstverlening zoals buurtmaaltijden, de verkoop van vuilniszakken, de mogelijkheid om te telefoneren, een infotheek, een computerhoek, …
 
Daarnaast worden er gerichte projecten en activiteiten georganiseerd voor kinderen, jongeren en volwassenen. Op die manier proberen de buurtwerkers de verschillende groepen over de drempel te krijgen.
 
De buurtwerking wordt draaiende gehouden door twee buurtwerkers en vele vrijwilligers. Wil je kennismaken met de verschillende activiteiten, surf dan eens naar de website www.buurtwerkhalle.be
 
Je vindt het buurthuis in de wijk Windmoleken – Kopheiweg 145 te 1500 Halle.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 sep 2008
Didier Decooman
Didier Decooman
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 04 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 dec 2022
Marc Sluys | 01 dec 2022

archief