BUIZINGEN - Françine en Lucien vieren hun gouden bruiloft

C21

BUIZINGEN - Françine en Lucien vieren hun gouden bruiloft

Editiepajot_buizingen_goudenbruiloft_willy_appelmans?1402684901
 

Zaterdag vierden Lucien Walravens en Francine Pellicaen uit de Tuinwijk in Buizingen hun gouden huwelijksjubileum. Place to be was zaal “Fantasia” in Halle.

Lucien werkte tot zijn 53ste als mechanieker bij de toenmalige matrassenfabrikant Beka in Lot en Ruisbroek en is sindsdien met pensioen. Françine is al meer dan 48 jaar fulltime huishoudster en moeder. Zij had de handen meer dan vol met hun vijf dochters en één zoon.

Na het opvoeden van hun eigen kroost komen nu de elf kleinkinderen en de vijf achterkleinkinderen aan de beurt. Regelmatig zorgen Lucien en Francine voor de nodige opvang. Het feestvierende echtpaar houdt van feesten en is steeds te vinden voor uitstapjes.  Ook het carnaval in Halle willen ze zeker voor geen geld ter wereld missen.Daarenboven is Lucien al meer dan zestig jaar muzikant bij de Sint-Vincentiusfanfare in Buizingen.
De viering van hun 50-jaar lief en leed was dan ook voor het stadsbestuur een gelegenheid om Lucien en Francine zowel letterlijk als figuurlijk in de bloementjes te zetten.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief