HALLE - Bezoek Werl voor oudgedienden

C21

HALLE - Bezoek Werl voor oudgedienden

Stadswapen_halle

In het kader van het Europese gedachtegoed en van de verbroedering van Halle met Werl (Duitsland) en het peterschap van het 18de Bataljon Logistiek in Leopoldsburg, streven het stadsbestuur en het jumelagecomité ernaar om de banden tussen de verschillende partners nauwer aan te halen.

Daarom willen het stadsbestuur en het jumelagecomité Halse inwoners, die ooit hun militaire dienst in Werl hebben volbracht, de gelegenheid geven om op 18 en 19 april 2009 hun vroegere garnizoenstad in het nieuwe Duitsland opnieuw te bezoeken, eventueel vergezeld van echtgenote of partner. De reis zou per autobus gebeuren.
Indien er bij de ‘oudgedienden’ voldoende belangstelling is, verlenen de stad, het jumelagecomité en Toerisme Halle hun medewerking aan het initiatief.
 
Personen die belangstelling hebben voor de uitstap, kunnen nu al het jumelagecomité contacteren: stadhuis Halle, t.a.v. voorzitter jumelagecomité, Oudstrijdersplein 18, 1500 Halle. Gelieve naam, voornaam, adres en de periode van verblijf in Werl te vermelden.
 
Info: Jean-Pierre Laporte, voorzitter jumelagecomité, tel. 02 356 11 68 of 0476 47 46 69, jp.laporte@skynet.be , jumelage@halle.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief