Lamano, een nieuw schoonheids- en relaxatiesalon in HALLE

C21

Lamano, een nieuw schoonheids- en relaxatiesalon in HALLE

Editiepajot_lamano_1_gr_foto_merckx
 
Editiepajot_lamano_1_kl_foto_merckx
Editiepajot_lamano_2kl_foto_merckx
 

Met de opening van haar schoonheids- en relaxatiesalon Lamano (hoek Sint Rochusstraat – Albertstraat) is voor Valèrie Appelmans een jeugddroom in vervulling gegaan.

Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht in Lamano voor diverse behandelingen voor het gelaat, epilatie en massages. Men kan er ook terecht voor arrangementen, waarbij verschillende handelingen worden samengevoegd.
 
Lamano is het Italiaans voor hand en de naam is bewust gekozen omdat Valèrie ook steeds met haar handen werkt.
Wellness zit in de lift zegt Valèrie ons.
Valèrie Appelmans: “Het is vooral goed voor de stress. Ik heb er de oplossing voor. Het wil echter niet zeggen dat men elke week in behandeling moet komen, maar af en toe zal zeker helpen voor mensen met stress”.
Het was de jeugddroom van Valèrie Appelmans om iets in de schoonheidswereld te doen. Thuis was men er echter niet zo voor te vinden en na haar studies begon ze in het bedrijf van haar vader te werken. Twee jaar geleden had ze er echter genoeg van en begon ze met avondstudies en nu heeft ze haar eigen salon
Haar salon is wel speciaal opgevat.
Valèrie Appelmans: “Ik wilde niet hetzelfde zijn als de meeste schoonheidssalons. Ik wilde een rustig interieur zodat de mensen op hun gemak zijn. Wanneer ik werk moet het kalm zijn. Tijdens de behandeling van een cliënt gaat de telefoon zelfs uit. Er is ook steeds klassieke muziek op de achtergrond”.
 
Bij Lamano kan men ook de producten kopen waarmee de klanten behandeld worden. Voor een afspraak belt men liefst en dat op 0497/52 61 99.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 sep 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 sep 2022

archief