HALLE - Witse anders bekeken

C21

HALLE - Witse anders bekeken

Editiepajot_witse_1_gr_foto_merckx
 
Editiepajot_witse_1_kl_foto_merckx
Editiepajot_witse_2_kl_foto_merckx
Editiepajot_witse_2_gr_-_foto_mersckx
 
Editiepajot_witse_3_kl_foto_merckx
Editiepajot_witse_4kl_foto_merckx
 

Heel wat Witse fans zijn naar Halle afgezakt om samen met hun held een moord te helpen oplossen.

Een professor wordt dood aangetroffen in Halle. Op het eerste zicht lijkt het een zelfmoord, maar…Om alles tot in de puntjes op te lossen doet Witse beroep op zijn fans tijdens de tweede Witsedag.
Op deze Witse-dag werd ook het boek ‘Witse Ander bekeken’ voorgesteld.
 
In vergelijking met de eerste Witse speurtocht liep de tweede editie van de Witse-dag in Halle over één dag.
Plaats van gebeuren was in en rond het Possozplein. Voor de gelegenheid werd ook het grootste gedeelte van de stad verkeersvrij gemaakt.
 
Daar was er onder meer een deathride van de basiliek, een segway-initiatie, een touwenparcours, brandweerdemonstratie en een initiatie bomontmanteling. Voor de kids waren er springkastelen.
Op het Posszplein waren er optredens van de Ketnetband en van Wim Soutaer en natuurlijk mocht ook de obligate signeersessie niet ontbreken.
 
BOEK
Op Witsedag werd ook het boek 'Witse Anders Bekeken' voorgesteld.
 
Uitgeverij Lannoo presenteerde een nieuw deel in de crimineel sterke reeks ‘Anders bekeken’. Naast Katarakt Anders bekeken en Flikken Anders bekeken verschijnt nu ook Witse Anders bekeken. De politiereeks in opdracht van Eén is ondertussen aan de vijfde jaargang toe. Het boek draait rond de reeks en de figuur van de norse commissaris, collega’s en (ex)vrouwen. Hilde Smeesters neemt de lezers mee op een criminele reis in en rond het Pajottenland, info over streekproducten en vijftien recepten van vijf bekende restaurants en dit met de samenwerking van de provincie Vlaams-Brabant en met tv-spots op één.
 
WITSE-ARRANGEMENT
“Om de publiciteit rond de lancering van het boek te vermarkten en het publiek dat naar Halle en omgeving komt een kant-en-klaar aanbod voor te schotelen, heeft de provincie Vlaams-Brabant een speciaal Witse-arrangement ontwikkeld “, zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme.
Het Witse-arrangement kwam tot stand in samenwerking met Toersime Halle, drie hotels, de stichting Streekproducten Vlaams-Brabant, brouwerij Boon en het Streekproductencentrum van Halle.
In het arrangement zit een overnachting met ontbijt voor twee personen, een diner voor twee personen, het boek ‘Witse Anders bekeken’, de wandel-, fiets- en autokaart ‘Het land van Witse’ van Toerisme Halle, een pakket met streekproducten en toeristische info over de Groene Gordel.
De logementen verschillen in ligging, klasse en prijs. Het arrangement kost in Klein Nederloo (Vlezenbeek) 164 euro, in Les Eleveurs in Halle 209 euro en in het Gravenhof te Dworp 294 euro.
Alle partners gaan dit aanbod promoten, maar vooral Toerisme Vlaams-Brabant zal dit arrangement verspreiden in Vlaanderen en Nederland. 

Zie ook: http://www.editiepajot.com/regios/7/articles/3710 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 jan 2023

archief