HALLE - Toneelgroep Reinaart zorgt voor Nonnen en Mirakels

C21

HALLE - Toneelgroep Reinaart zorgt voor Nonnen en Mirakels

Editiepajot_essenbeek_nonnen
 

Toneelgroep Reinaart brengt het stuk ‘NONNEN & MIRAKELS’ van Bart Spaey in een regie van Frans Vanderschueren. Opvoeringen op zaterdag 8 en 15 november om 20u, vrijdag 14 november om 20u en zondag 9 november om 15u.

De nonnen van de orde der "Frigidessen" zijn een bontgekleurd gezelschap. Zuster Rigoletta is immer goed gemutst, Depria is een zuurpruim, Romantina is het dromerige type, Dementia het vergeetachtige en vader abt… is nogal speciaal.
Ze delen echter één zelfde dilemma. In tegenstelling met andere kloostergemeenschappen hebben ze geen Heilige Relikwie. De moed begint hen stilaan in de schoenen te zakken, tot pater Willybrordus, de onderpastoor ad-interim, met een eigenaardig voorwerp komt opduiken.
Maar......is het staartbeentje van de Heilige Bartholomeus écht miraculeus? Speelt meneer pastoor een dubbel spel? Hoe en wanneer nemen de nonnen wraak? En…wat vindt God van dit alles?
 
U vindt de antwoorden op al deze vragen tijdens de opvoeringen van Toneelgroep Reinaart in de Sint-Jozefzaal te Essenbeek (Kasteelstraat 126-1500 Halle):
 
Reserveer kaarten bij de familie Janssens-Stoffels op het telefoonnummer 02 305 37 59 (tussen 19u en 20u) of via e-mail toneelgroepreinaart@hotmail.com
Website: www.reinaart.be 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2008
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 jan 2023

archief