HALLE - Feest in de Streek 2008 afgesloten

C21

HALLE - Feest in de Streek 2008 afgesloten

Editiepajot_winnaar_fiets_foro_merckx
 

Als afsluiter van het ’Feest in de Streek”-seizoen 2008 overhandigde de Halse radio Victoria de Granville Mountainbike aan winnares Dorinda Van Goidsenhoven.

Het was dan wel het zesde radioseizoen van “Feest in de streek”,maar de folder is er al een jaartje langer. Deze zomer kreeg men dus de zevende folder in handen. Dat was antwoord 1. Voor velen onder de deelnemers was dat wel een addertje onder het gras.
 
Voor hetantwoord op de schiftingsvraag fietsten Didier Decooman en Ben Braillard zich op 4 september elk een halfuur in het zweet op de fietsen van FitClub Halle. Aan een gemiddelde hartslag van 140 verbrandden ze samen 363 calorieën (Didier 152, Ben 211) of samen 363 calorieën.
 
De Granville Mountainbike werd aangeboden door Fitclub Halle. De winner is dus Dorinda Van Goidsenhoven (485 cal op de schiftingsvraag) uit de Halleweg in Halle.(hier vertegenwoordigt door Danny Demol)
 
De troostprijs werd gekozen uit de resterende deelnemers, een voetbal en cd-pakket, en deze werd gewonnen door Leen Sentobin uit de Brouwerijstraat in Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief