HALLE - Kerstival 2008 duurt 2 dagen

C21

HALLE - Kerstival 2008 duurt 2 dagen

Editiepajot_kerstival_foto_merckx
 

Radio Victoria zal instaan voor de algemene organisatie van “Kerstival 2008”, dit in samenwerking met Frans Dereymaeker, de verenigde handelaars van de Brusselpoort. stadsbestuur Halle en het Cema. Voor het eerst wordt het een 2-daagse, opgedeeld in de “Kerstival Wandeling” op vrijdag 19 december en het “Kerstival Hapje Tapje” op zaterdag 20 december.

Voor vrijdag 19 december staat er een wandeling langs ‘strotjes en kasjkes’ rond Halle bij nacht op het programma. Vertrek en aankomst aan Stamenei “De Klinkoet” Voor de wandeling kan men nu al inschrijven op www.kerstival.be of café De Klinkoet. De wandeling is ongeveer 6 kilometer lang en deelnemen kost 5 euro. Hierin zijn 2 drankbonnetjes inbegrepen. Het wordt uniek en ludiek.
 
Zaterdag 20 december blijft wat het de vorige jaren was, gezelligheid troef, kraampjes met eten en drinken, animatie voor jong en oud, de kerstman komt natuurlijk langs en er zijn verschillende optredens waaronder Christoff, Yves Segers, Pipo en Pipette en K-Cre@ion..
 
Wie op zaterdag een kraampje wil uitbaten van een hapje tapje kraampje, kan mailen naar info@kerstival.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief