EVERE/ HALLE - Colruyt Evere heropent na grondige vernieuwing

C21

EVERE/ HALLE - Colruyt Evere heropent na grondige vernieuwing

_colruyt

De Colruyt-winkel in de Oud-Strijderslaan in Evere gaat opnieuw open op woensdag 29 oktober, nu de vernieuwingswerken die in mei startten, zijn afgerond. De volledig vernieuwde Colruyt Evere is met 318 m² uitgebreid, waardoor de klanten een ruimer assortiment kunnen ontdekken.

De Colruyt-winkel in Evere is groter geworden en heeft daardoor meer ruimte gekregen voor een uitbreiding van het assortiment. Dat is vooral merkbaar in de 'gekoelde versmarkt' - de gekoelde ruimte waar de verse producten worden bewaard - en in de diepvriesafdeling. Ook de beenhouwerij beschikt over een groter oppervlak, waardoor het aanbod vers kwaliteitsvlees is toegenomen.

Frédéric Deneyer, gerant van Colruyt Evere, is alvast zeer tevreden over de verbouwingswerken: "Dankzij die extra m² 's konden we de gangpaden verruimen en vooral het assortiment uitbreiden. Daardoor kunnen we onze klanten nu meer groenten en fruit, kazen, desserts, enz. aanbieden in de gekoelde versmarkt. En meer diepvriesproducten (vis, vlees, aardappelbereidingen, ijs, enz.) in onze grotere diepvrieskoffers."

Naast een uitbreiding van het assortiment zijn er ook enkele andere vernieuwingen op te merken. Alles kassabediendes werken voortaan met een gebruiksvriendelijk aanraakscherm waarop alle nodige informatie staat. Er zijn ook 3 extra kassa's geïnstalleerd.

Gerant Frédéric: "Onze klanten hebben nu de keuze uit in totaal 11 kassa's, die allemaal uitgerust zijn met nieuwe schermen. Daardoor zullen we hen nog beter en vlotter kunnen bedienen."

Op de parking tenslotte zijn dankzij een herinrichting 30 parkeerplaatsen bijgekomen.

Gerant Frédéric wordt bijgestaan door een ploeg van 31 enthousiaste medewerkers. In de beenhouwerij staan 10 beenhouwers klaar.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2008
Felix Merckx
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief