HALLE - De nieuwe Volvo XC60

C21

HALLE - De nieuwe Volvo XC60

Colpaert_edingen_sterckx_4
 
Colpaert_halle_sterckx_2
Colpaert_edingen_sterckx_3
Colpaert_edingen_sterckx_5
 
Colpaert_edingen_sterckx_1
 

In het park van Edingen werd door garage Sterckx uit Halle de nieuwe Volvo XC60 voorgesteld. Deze wagen is de eerste in zijn soort die zelf remt, wanneer de bestuurder niet of te laat reageert. Onder ruime belangstelling werd in een paviljoen van het park van Edingen deze nieuwe lichte SUV voorgesteld. “ Dit is een mijlpaal voor de autogeschiedenis, want deze wagen heeft de eigenschap dat hij gaat remmen als de bestuurder het laat afweten. Zonder twijfel de veiligste wagen van het moment”, verklaarde Marc Sterckx.

Er werden niet minder dan vier exemplaren tentoongesteld in de zaal, samen met nog andere Volvo kleppers zoals de mooie C70 cabrio (maak er nooit een proefrit mee, of je bent verloren, red.) Deze nieuwe Volvo komt vanaf heden op de markt en zal de concurrentie aangaan met andere modellen zoals de Audi Q5 en de BMW X3. Geen enkele andere wagen heeft echter het systeem waarbij de wagen zelf remt. “ Volgens garage Sterckx zal dit systeem binnen enkele jaren standaard geplaatst worden in alle Volvo modellen en zullen ook andere wagens dit systeem plaatsen.

En nu maar hopen dat we binnenkort deze wagen en zijn uniek remsysteem eens kunnen uitproberen tijdens een weekendje. Meer info bij www.sterckx.be, vestigingen in Halle en Sint-Genesius–Rode.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief