HALLE - Zesde jaar handel met minionderneming Flat-Box

C21

HALLE - Zesde jaar handel met minionderneming Flat-Box

Editiepajot_flatbox_foto_merckx
 

De leerlingen uit het 6de jaar Handel van het Heilig Hart & College in Halle moeten voor hun eindwerk een minionderneming opstarten. Zij kozen voor de minionderneming Flat-Box. De bedoeling van zo’n minionderneming is de leerlingen kennis te laten maken met het beroepsleven. De coördinatie van de miniondernemingen wordt geregeld in samenwerking met VLAJO.

De leerlingen kozen voor een revolutionair Nederlands product, “een opvouwbare brooddoos”. Het product is in verschillende kleuren te verkrijgen: rood, blauw, geel, groen, glitter en transparant. Men kan de opvouwbare brooddoos enkel bij hen kopen, want deze zijn exclusief voor België. Er zijn al heel wat brooddozen verkocht. Men kan hun product kopen tegen 5,99 euro. Flat-Box verkoopt op school en op jaarmarkten. Ook zullen zij op de oudercontacten van hun school verkopen.

Flat-Box wil een steentje bijdragen tegen de vervuiling. Met de opvouwbare brooddoos verminderen ze de berg aluminiumfolie. Flat-Box streeft naar milieuvriendelijkheid en kostenbesparende verpakking voor de dagdagelijkse boterham.

Hun kapitaal hebben ze bijeengeraapt door het verkopen van aandelen. En ze hopen dus op het einde van het jaar zo een hoog mogelijk dividend uit te keren.

Voor meer info over het product of de verkoopplaatsen of als u een bestelling wil plaatsen kan u steeds mailen naar info@flat-box.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief