HALLE uw inkoopstad

C21

HALLE uw inkoopstad

Editiepajot_eindejaar_foto_merckx
 

Halle gaat zijn naam als inkoopstad alle eer aan doen tijdens de eindejaarsdagen. Hiervoor zorgen de handelaars van Sint-Rochus, Centrum 82, Benivo en het Centrummanagement.

Zo is er een eindejaarstombola, gaan de winkels op zondag open, is er gratis glühwein of warme choco, is er een kersthappening op de Grote Markt, is er een kerstivalwandeling en is er kerstival hapje tapje.
Alles wordt op zondag 21 december afgesloten met een spectaculair vuurwerk

EINDEJAARSTOMBOLA
Bij de handelaars van Sint-Rochus is er van 6 tot 31 december een eindejaarstombola met als hoofdprijs een flatscreen ter waarde van 1.200 euro. Verder zijn er ook 120 flessen wijn te winnen. Hiervoor zijn er tijdens de periode 3 trekkingen waarbij 40 flessen wijn te winnen zijn. Voor de trekking van de winnaar van de flatscreen gaan alle lootjes terug in de urne.

OPEN ZONDAGEN
In Halle centrum openen de winkels op de zondagen 14, 21 en 28 december vanaf 14 uur hun deuren. De kerstman deelt tal van leuke cadeautjes uit op 20 en 21 december.

GLUHWEIN EN CHOCO
Op de zaterdagen 13, 20 en 27 december en de zondagen 14, 21 en 28 december wordt er in de verkeersvrije binnenstad en de Ninoofsesteenweg door Centrum 82 en Benivo gratis glühwein of choco uitgedeeld.

KERSTHAPPENING
Op de Grote Markt is er vrijdag 19 (vanaf 17 uur), zaterdag 20 (vanaf 11 uur) en zondag 21 december (vanaf 12 uur) de derde kersthappening. Vijftien verwarmde chalets moeten er voor een warme kerstsfeer zorgen.

KERSTIVAL WANDELING
Op vrijdag 19 december wordt er een kerstival wandeling georganiseerd over een afstand van ongeveer 6 kilometer. Tijdens de wandeling zijn er twee stops voorzien voor bevoorrading. De wandeling vertrekt om 20 uur aan ‘De Klinkoet’.

KERSTIVAL HAPJE TAPJE
Op zaterdag 20 december heeft er vanaf 14 uur achter de basiliek ‘Kerstival Hapje Tapje’ plaats met radio Victoria en de handelaars van de Brusselpoort en de Klinkaart. Er zijn optredens van Pipo en Pipette, Dansgroep Tempo, Jesse Wilkings, dansgroep K-Cre@tion, Christoff en Lindsay, Jeasson en Yves Segers.

VUURWERK
De eindejaarsfeesten worden afgesloten op zondag 21 december wordt er door het Centrummanagement vanaf 18 uur een spectaculair vuurwerk afgeschoten.

KADOCHEQUE
De Middenstandsraad gaat er voor zorgen dat de kerstman voor 1.000 euro aan kadocheques gaat uitdelen. Het worden 200 cheques van 5 euro die in alle winkels van Groot-Halle kunnen gebruikt worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief