HALLE - Deken Raymond Decoster werd 60 jaar

C21

HALLE - Deken Raymond Decoster werd 60 jaar

Editiepajot_deken_60_gr_foto
 
Editiepajot_deken_60_kl_foto

De Halse deken Raymond Decoster werd 60 jaar, of zoals hij het zelf zegt: “hij is lid geworden van het clubje 3x20-ers”. Op het ogenblik dat al enkele leeftijdsgenoten met pensioen zijn vermeerdert zijn takenpaket nog voortdurend.

Er was weliswaar zaterdag een feestje met familie en enkele vrienden in Overijse, van waar hij afkomstig is, maar voor dé verrassing zorgden eerder het zangkoor en parochieploeg.

Deken Decoster wist niet wat er gaande was toen hij vóór de hoogmis van 10 uur het Effeta koor hoorde inzingen. Inderdaad zij hebben deze viering feestelijk opgeluisterd. Tevoren waren enkele van zijn vrienden op de hoogte gebracht, zodat de kerk tamelijk vol zat.

Twee leden van de parochieploeg zingen mee in het koor, Sandra deed een speciale voorbede, nieuweling David hield en kort toespraakje en Gerda overhandigde de bloemen, gevolgd door een daverend applaus.

Deken Raymond was duidelijk geëmotioneerd door deze blijken van waardering en sympathie en sprak dan ook enkele dankwoorden.

De laatste verrassing was voor ná de Mis. In de sacristie werd een kleine receptie aangeboden voor de jarige, samen met enkele aanwezige naaste medewerkers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2008
Editiepajot
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief