HALLE - Open winkels lokt op zondagnamiddag volk naar de binnenstad

C21

HALLE - Open winkels lokt op zondagnamiddag volk naar de binnenstad

Editiepajot_winkelstraat_1_foto_merckx
 
Editiepajot_winkelstraat_2_foto_merckx
 

Halle gaat tijdens het jaareinde zijn naam als inkoopstad alle eer aan doen. Hiervoor zorgen de handelaars van Sint-Rochus, Centrum 82, Benivo en het Centrummanagement.
Afgelopen zondag waren de winkels in Halle voor de eerste maal geopend. Hoe verder de namiddag vorderde, hoe meer volk er af kwam naar de verkeersvrije binnenstad.
Ook de komende zondag mag Halle nog op een grote volkstoeloop hopen.

We zetten even op een rijtje warvoor men in Halle nog terecht kan tot eind december.

EINDEJAARSTOMBOLA
Bij de handelaars van Sint-Rochus loopt er nog tot 31 december een eindejaarstombola met als hoofdprijs een flatscreen ter waarde van 1.200 euro. Verder zijn er ook 120 flessen wijn te winnen. Hiervoor zijn er tijdens de periode 3 trekkingen waarbij 40 flessen wijn te winnen zijn. Voor de trekking van de winnaar van de flatscreen gaan alle lootjes terug in de urne.

OPEN ZONDAGEN
In Halle centrum openen de winkels nog op de zondagen 21 en 28 december vanaf 14 uur hun deuren. De kerstman deelt tal van leuke cadeautjes uit op 20 en 21 december.

GLUHWEIN EN CHOCO
Op de zaterdagen 20 en 27 december en de zondagen 21 en 28 december wordt er in de verkeersvrije binnenstad en de Ninoofsesteenweg door Centrum 82 en Benivo gratis glühwein of choco uitgedeeld.

KERSTHAPPENING
Op de Grote Markt is er vrijdag 19 (vanaf 17 uur), zaterdag 20 (vanaf 11 uur) en zondag 21 december (vanaf 12 uur) de derde kersthappening. Vijftien verwarmde chalets moeten er voor een warme kerstsfeer zorgen.

KERSTIVAL WANDELING
Op vrijdag 19 december wordt er een kerstival wandeling georganiseerd over een afstand van ongeveer 6 kilometer. Tijdens de wandeling zijn er twee stops voorzien voor bevoorrading. De wandeling vertrekt om 20 uur aan ‘De Klinkoet’.

KERSTIVAL HAPJE TAPJE
Op zaterdag 20 december heeft er vanaf 14 uur achter de basiliek ‘Kerstival Hapje Tapje’ plaats met radio Victoria en de handelaars van de Brusselpoort en de Klinkaart. Er zijn optredens van Pipo en Pipette, Dansgroep Tempo, Jesse Wilkings, dansgroep K-Cre@tion, Christoff en Lindsay, Jeasson en Yves Segers.

VUURWERK
De eindejaarsfeesten worden afgesloten op zondag 21 december wordt er door het Centrummanagement vanaf 18 uur een spectaculair vuurwerk afgeschoten.

KADOCHEQUE
De Middenstandsraad gaat er voor zorgen dat de kerstman voor 1.000 euro aan kadocheques gaat uitdelen. Het worden 200 cheques van 5 euro die in alle winkels van Groot-Halle kunnen gebruikt worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 15 feb 2024
Marc Sluys | 13 feb 2024

archief