HALLE/ SINT-GENESIUS-RODE - Digitale fotografie anders bekeken

C21

HALLE/ SINT-GENESIUS-RODE - Digitale fotografie anders bekeken

Fototoestel

Iedereen neemt wel eens een foto. Zelfs «de kleintjes» hebben of gebruiken tegenwoordig een digitaal fototoestel. Vaak worden alle foto’s gestockeerd op een harde schijf, en in het beste geval, onderverdeeld in mappen… Zelden worden deze foto’s nog eens bekeken of laat staan afgedrukt. Na een tijdje beschikt men over 1000-den foto’s . Alles wordt onoverzichtelijk en men ziet door de bomen het bos niet meer. Herken jij je in deze situatie? Ja, dan is de infosessie ‘Digitale fotografie anders bekeken’ van het GLTT een aanrader.

Tijdens een praktische demonstratie laat men kennis maken met de nieuwe mogelijkheden van Adobe Lightroom: een programma om foto’s te organiseren en te corrigeren. Bovendien kan men hiermee ook nog eens razendsnel doorheen een fotodatabank zoeken.

Er is een demonstratie van hoe men nog meer kan genieten van al de foto’s. In een handomdraai kan men foto’s in een presentatie plaatsen, ze presenteren op het web of ze mailen naar andere personen. Men laat kennismaken met de nieuwe mogelijkheden van Adobe Photoshop CS4. Tot slot geeft men praktische en eenvoudige tips over hoe een “goede” digitale foto te nemen.

Geïnteresseerd, nieuwsgierig? Schrijf dan in voor digitale fotografie: anders bekeken. Het is een organisatie van GLTT in samenwerking met Auvicom en de Zilverberk

Digitale fotografie anders bekeken in:
• Boesdaalhoeve - donderdag 22 januari 2009 om 20u (Boesdaalhoeve, Hoevestraat 67 in Sint-Genesius-Rode)

• Zilverberk - vrijdag 23 januari 2009 om 20u (Zilverberk, P. Bernaertsstraat 28, 1500 Halle)

Reserveren en meer info via www.gltt.be/informatica   .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2008
Felix Merckx
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief