HALLE - 2008 was een druk wijnjaar.

C21

HALLE - 2008 was een druk wijnjaar.

Halle_wijngeuzen_kelders
 
Halle_wijngeuzen__gilbert

Afgelopen vrijdag sloten de wijngeuzen hun werkjaar af met een algemene vergadering gevolgd door een filmvoorstelling, gerealiseerd door Albert Walckiers en dit onder technische leiding van Patrick Hamelryck.

Voorzitter Christian Denaeyer opende de vergadering met het blijde nieuws van 22 nieuwkomers en had veel lof over de andere bestuursleden die elk op hun beurt meer dan hun beste steentje bijgedragen hebben bij de vele activiteiten van 2008.Nadien stelde penningmeester Michel Habils een gedetailleerd kassaverslag voor en keldermeester Freddy Vanzeebroeck was fier op zijn team om de laatste ledenavond van het jaar schuimwijn te mogen schenken.Tijdens de pauze was Dirk Hoornaert aan het woord met de voorstelling van de reeds geplande activiteiten voor 2009.

Hoog tijd voor de anderhalf durende film van Albert die van de vele filmbeelden van het afgelopen jaar een mooi geheel maakte.Een kleine opsomming van de activiteiten van 2008.

Het kaasfestijn,de verschillende thema avonden met proeverijen en hapjes over oa. Hongarije, Allicante, Zuid-Afrika, Italië, Wachington enz..,de eendagsreis naar St.Omer, de wijnkeuring, de opendeurdag, de wandeling, de gildereis, fruitwijnen proeven, lambic bieren en teslotte het gildefeest.

In 2008 werd er ook nog fruitwijn gemaakt van verschillende soorten appelen,peren,krieken en bessen,de schuimwijn kende zijn opmars zeker naar volgend jaar toe want dan wordt er 30 jaar wijngeuzen gevierd.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2008
Editiepajot
Nand Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief