BRUSSEL/ HALLE - Chefkok van “Les Eleveurs” bij nieuwe zender MNM

C21

BRUSSEL/ HALLE - Chefkok van “Les Eleveurs” bij nieuwe zender MNM

Editiepajot_halle_eleveurs_-_sofie_-_chef_kok__foto_roger_mortelmans
 

Op de nieuwe radiozender MNM komen de luisteraars van maandag tot vrijdag van 10 tot 13 uur tot rust bij Karolien Debecker. Zij zorgt voor een flinke portie muziek en een vrolijke noot.

Tegen de middag begint echter haar maag te knorren en dat is het moment waarop Rock-'n-rollkokkin Sofie ten tonele verschijnt. Zij schuwt peper noch knoflook om de meest rockende schotels uit de mouw te schudden. Een gerecht om indruk te maken op een knappe griet of een ‘plat’ waarmee je schoonmoederlief van haar sokken blaast. Sofie draait er haar hand niet voor om.

Sofie is niemand minder dan Sofie Dumont, echtgenote van Andy De Brouwer en chef-kok van het gastronomisch restaurant Les Eleveurs van Halle. Sofie had al heel vlug de kookmicrobe te pakken, met smaken bezig zijn sprak haar aan en tevens had ze zin om alles te proeven. Zij volgde hotelschool aan het COOVI.

"Ik werd door de zender gevraagd", zegt Sofie, "er had van mij namelijk een groot artikel in een krant gestaan. In het programma komen natuurlijk andere schotels aan bod, dan diegenen die wij in het restaurant de klanten opdienen. Er wordt op een andere manier gekookt. Op MNM is het ook voornamelijk fun hebben en entertainen, leuke dingen aan bod laten komen. Soms kan het zelfs lichtjes erotisch getint zijn. Maar het is leuk."

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jan 2009
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief