HALLE - Het 4e leerjaar van Basisschool Beukenbos uit Buizingen wint Kneedkneepjeswedstrijd

C21

HALLE - Het 4e leerjaar van Basisschool Beukenbos uit Buizingen wint Kneedkneepjeswedstrijd

Editiepajot_halle_beuiekenbos_kneedkneepjeswedstrijd_re
 

Naar aanleiding van het verschijnen van het knutselboek ‘Kneedkneepjes’ van Ann De Bode, organiseerde Uitgeverij De Eenhoorn een knutselwedstrijd voor alle kinderen uit het 3de en 4de leerjaar. In het vierdejaar kwam Het Beukenbos Buizingen als winnaar uit de bus.

De kinderen mochten hun lievelingsknuffel boetseren in Fimo, plasticine of gewone klei. Ze konden hiermee één van de vele Fimoknutselpakketten winnen en een bezoekje van Ann De Bode in de klas.

Er werden meer dan 200 werkjes ingestuurd, waar Ann De Bode er de mooiste uitkoos. In het 4de leerjaar kwam Het Beukenbos uit Buizingen als winnaar uit de bus. De leerlingen worden op dinsdag 13 januari (om 14u) getrakteerd op een spetterende workshop met Ann De Bode.

De laatste jaren legt Ann De Bode zich meer en meer toe op het werken met Fimoklei. Ze maakt collages met Fimobeeldjes en fotografeert die. Ann heeft al enkele boeken en talloze wenskaarten in deze techniek gemaakt. Ook de illustraties in Spoken bestaan niet, haar recentste boek, maakte ze met deze unieke techniek.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2009
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief