HALLE -Leraars en leerlingen KTA-Pro Technica speelden zaalvoetbal

Editiepajot_kta_zaalvoetbal_1_foto_merckx

Editiepajot_kta_zaalvoetbal_2_foto_merckx

Leerlingen van het 7e jaar Hout en Carrosserie van het KTA-Pro Technica speelden een zaalvoetbalwedstrijd tegen hun leerkrachten. Het doel van deze wedstrijd was geld te verzamelen voor hun reis naar Barcelona van eind april. De wedstrijd eindigde op een 6 – 7 stand in het voordeel van de leerlingen.

Vooraf werden steunkaarten voor deze wedstrijd verkocht. De opbrengst van het sportieve initiatief ging naar de EMA reis naar Barcelona eind april / begin mei. Het geld wordt aangewend om in één van de mooiste steden van Europa uitstappen (Gaudi's Parc Guell, Camp Nou, ...) te kunnen doen. Naast deze voetbalwedstrijd werden er nog andere activiteiten georganiseerd, zoals een kerstmarkt, werden er wafels verkocht, wagens gepoetst, was er een fuif en komt er nu nog een fuif met Fortun 8, een groepje waarin leerlingen van de school spelen. Het geheel kadert in de extra-muros activiteiten van de school.

Wat de wedstrijd zelf betreft kunnen we zeggen dat het een festival werd van de gemiste kansen en dit zowel bij de leraars als de leerlingen. De leerkrachten openden het snelst. Na 5 minuten stond het al 2 – 0 in hun voordeel. Met de rust was het 3 – 1 in het voordeel van de leraars.

Na de rust maakten ook de leerlingen 2 doelpunten in 5 minuten. Uiteindelijk haalden de leerlingen het met het kleinste verschil. De einduitslag was 6 – 7.

Na afloop van de wedstrijd kregen de overwinnaars een korf met streekbieren van Mevrouw Vankeerberghen, waarnemend directeur van het KTA-Pro Technica.