HALLE - Schepen Eddy Buelinckx onbereikbaar en onvindbaar maar waarschijnlijk op reis

C21

HALLE - Schepen Eddy Buelinckx onbereikbaar en onvindbaar maar waarschijnlijk op reis

Editiepajot_halle_schepen_eddy_bueinckx_
 

De Halse Schepen Eddy Buelinckx (Open VLD) is sinds donderdag verdwenen, deze verdwijning was onrustwekkend. De schepen heeft zijn verdwijnen zelf aangekondigd in een brief aan burgemeester Dirk Pieters. Ondertussen heeft de politie een spoor van Eddy Buelinckx. Hij nam het vliegtuig naar een zonnige bestemming. 

Burgemeester Dirk Pieters in een korte persmededeling: “Ik wil het gerucht bevestigen volgens hetwelk Schepen Eddy Buelinckx op dit moment onbereikbaar en onvindbaar is. Gisterenmiddag kreeg ik een brief van hem waarin hij dat aankondigt, en waaruit de  duur van zijn afwezigheid niet kan worden afgeleid. Ik heb die brief meteen overgemaakt aan de  Politie die  een onderzoek heeft gestart. In het belang van het onderzoek en van Schepen Eddy Buelinckx zelf wens ik hierover geen verdere commentaar te geven, althans niet tot nader order.”

De recherche van de lokale politie Halle startte onmiddellijk een onderzoek en er is een onderzoeksrechter aangesteld. Na intensief speurwerk bleek dat de naam van de Halse schepen op de passagierslijst van een vliegtuig richting Malaga staat. Er is nog geen contact geweest met Eddy die mogelijk uitrust onder de warme zuiderse zon.  Ondertussen is de onrust rond zijn verdwijnen wel wat afgenomen. Iedereen wacht geduldig op nieuws rond het reisverhaal. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2009
Editiepajot
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief