HALLE - Lucienne De Neyer wint eerste prijs bij eindejaarstombola op St. Rochus

C21

HALLE - Lucienne De Neyer wint eerste prijs bij eindejaarstombola op St. Rochus

Editiepajot_st_rochus_halle_foto_merckx
 

Tijdens de eindejaarsperiode kon men bij de handelaars van vzw Sint-Rochus tal van flessen wijn en een flatscreen winnen. Hiervoor moest men bonnetjes invullen die men kreeg bij aankopen en in een bus deponeren. De eerste prijs, een flatscreen TV werd gewonnen door Lucienne De Neyer uit Buizingen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie mocht zij de afstandsbediening van het toestel ontvangen uit de handen van de Halse burgemeester Dirk Pieters.

Henri Decoster, de nieuwe voorzitter van de vzw Sint-Rochus liet een analyse uitvoeren van de bonnetjes die binnengebracht werden. In totaal waren dat er 13.870.

Henri Decoster: “De eigenheid en de service die elk van ons geeft weet de klant te waarderen tijdens deze economische crisis en heeft alle kansen tot overleven wat blijkt overeen te komen met de studie die ik heb laten uitvoeren van de ingevulde tombolabriefjes. Van de 31.000 briefjes die wij hebben laten maken zijn er maar liefst 13.870 binnengekomen ofwel 44,74 %.

Als wij Halle analyseren kom ik tot de vaststelling dat onze wijk Sint-Rochus toch aan de primaire behoeften voldoet en ook heel wat consumenten aantrekt uit de omgeving.

Onze Sint Rochuswijk was goed voor 47,79% of 6.629 van de ingevulde formulieren, gevolgd door het Centrum met 9,08%  (1.260)- Lembeek met 7,5 5% (1.047), Essenbeek met 6,48% (899) en Buizingen met 5,78% (801). Ik stel eveneens vast dat 3,42% ofwel 474 briefjes werden ingevuld door Franstalige klanten uit de omgeving”.

De winnares, Mevrouw Lucienne De Neyer won dus de flatscreen.

Lucienne De Neyer heeft al en flatscreen, met kleiner scherm. Het nieuwe komt wel in de living terwijl ze voor het andere toestel wel een plaats zal vinden, zegde ze ons zelf.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief