HALLE - Verkeerswijzigingen

C21

HALLE - Verkeerswijzigingen

Stadswapen_halle
(Repro Editiepajot)

In een drietal straten in Halle komt er een verkeerswijziging. Dat is het geval in de Nachtegaalstraat, de Fabriekstraat en Pypaanshoek.

Nachtegaalstraat – Daystraat
Het kruispunt van het korte stukje Nachtegaalstraat, tussen Roos der Koningin en de Daystraat en de Daystraat zelf is gevaarlijk. Het stukje Nachtegaalstraat, tussen de Nachtegaalstraat en Roos der Koningin, gaat afgesloten worden voor het autoverkeer.

Parkeerregeling Fabriekstraat
Sinds de opening van de frituur op de hoek Fabriekstraat – Demaeghtlaan, staan er regelmatig voertuigen geparkeerd in de Fabriekstraat ter hoogte van het kruispunt met de N6.
Deze voertuigen staan vaak hinderlijk voor voertuigen die in en uit de Fabriekstraat willen rijden (onder andere politievoertuigen) Langs beide zijden van de straat gaat er een parkeerverbod ingesteld worden.

Pypaanshoek
De Pypaanshoek is gesloten voor verkeer van meer dan 5 ton. In deze straat is echter een landbouwbedrijf gevestigd waar vrachtwagens van meer dan 5 ton gaan leveren. Tussen het Houtveld en het bedrijf gaan vrachtwagens van meer dan 5 ton toegelaten worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2009
Felix Merckx
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief