HALLE - Zaakvoerder Mc Donald’s neemt maatregelen tegen overlast

C21

HALLE - Zaakvoerder Mc Donald’s neemt maatregelen tegen overlast

Editiepajot_halle_mc_donalds_foto_merckx
Foto: Felix Merckx.
 

In november 2008 vroeg het stadsbestuur aan de uitbater van Mc Donald’s ook tijdens de nachtelijke openingsuren de binneninrichting te openen, dit wegens klachten over overlast en lawaaihinder op de parking van het hamburgerrestaurant. Om veiligheidsredenen voor het personeel kan dit niet maar de zaakvoerder stelde wel enkele andere maatregelen voor.

Tijdens een overleg met politie en milieuambtenaar ging de uitbater akkoord om de parking langs de kant Tram- en Elbeekstraat met de reeds

bestaande slagboom af te sluiten tussen middernacht en 8 uur ’s morgens. Aan de uitrit van de drive-in zal een tijdelijke constructie geplaatst worden om ook daar de toegang tot de parking onmogelijk te maken. Als die constructie effectief blijkt dan zal die na enkele maanden vervangen worden door een definitieve oplossing.

Op het kasticket en het lichtbord aan de ingang van de drive-in komt een expliciete vermelding om de nachtrust van de buurt te respecteren.

De zaakvoerder zal de buren ook een brief bezorgen waarin hij de maatregelen vermeldt die reeds genomen zijn en die die hij nog zal nemen om hun nachtrust te respecteren.

De maatregelen moeten met onmiddellijke ingang uitgevoerd worden en zullen geëvalueerd worden begin maart, als de eerste periode van zes maanden ‘afwijking sluitingsuur’ afloopt en eventueel kan hernieuwd worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief