HALLE - Carnavalitis op radio Victoria

C21

HALLE - Carnavalitis op radio Victoria

Editiepajothalle_carnavalitis_foto_merckx
De ploeg van Carnavalitis. (Foto Felix Merckx)
 

Carnaval Halle nadert met rasse schreden. Voor de carnavalitis ploeg van radio Victoria (105.2 mhz) staan er drukke dagen in het verschiet.
Niet alleen verslaan ze op 21, 22 en 23 maart drie dagen het carnaval live van op de Grote Markt, maar tot die datum staan er ook nog veel programmas in het teken van carnaval
Een overzicht van wat er nog te gebeuren staat

Carnavalitis Ambicafé!
Ambiaaance in aanloop naar het grote feest van eind maart : Het is NIEUW, het is HOT, het is AMBIANCE, het café staat nog vóór carnaval op z’n kop! Het dak moet er af tijdens het “AMBICAFE”. Vijf uur knotsgekke muziek, “misse” muziek. Het café wordt voor een avondje omgetoverd in het “Carnavalitis Ambicafé”!
VRIJDAG 27 FEBRUARI 2009 in Café Oud Kasteel in Essenbeek vanaf 21u30. De Froesjeleirs vieren feest met Wieke
VRIJDAG 6 MAART 2009 in Café Gouden Duif in Biezeweide Halle vanaf 22u. De Boerkes vieren feest met Phillo

Carnavalist Es Kuining!
Via de Carnavalitis-website kan men de playlist bepalen tussen 19 en 20 uur. Ben je lid van een carnavalvereniging? Kies dan samen, jullie favoriete carnaval- en feestplaten en men gaat ze draaien op maandagavond in "CARNAVALIST ES KUINING"!
"Carnavalist es kuining": Van 19 tot 20 uur!
Maart : op maandag 2, 9 en 16 + dinsdag 17 en woensdag 18 maart!

Carnavalitis In ’t Lang
Zaterdag 7 maart is de Sint Jozefzaal in Essenbeek the place to be!
Vanaf 20u33 gaan de deuren open voor een muzikale carnavaleske avond.
Carnavalitis geeft nog eens volle gaaaas in de rechte lijn naar het weekend van carnaval en schenkt bijna heel de avond aandacht aan het Halse lied.
Kaarten in voorverkoop aan €3, in Café Oud Kasteel, Café Belle Vue, Café De Sleutel en in Cafetaria De Bres. 
Hoofdacts : Plas Partoe, Tony Cabana en De Postichkes “in Concert”
Verder o.a. optredens van De Dansmariekes, De Rioukes, Bavo, De Mieretetjes, Ronny De Facteur, De Fleerefluiters, De Hallemettekes, SURPRISE ACT, De Froesjeleirs, …
Ook LIVE te beluisteren op 105.2

Carnavalitis Website en Livestream
Voor bijkomende info en carnavalnieuwtjes, dan moet men af en toe eens surfen naar: www.carnavalitis.be. Men verneemt er de laatste nieuwtjes en men kan de items per uitzending bekijken. Men kan ook deelnemen aan "Carnavalist es kuining" via de website en natuurlijk stemmen voor de Top-100.

Top 100 “Editie 10”
NR 1 2009: ? Aan nieuwe Halse nummers is er nog steeds geen gebrek en ook in Nederland blijven ze goed bezig. Benieuwd wie op 15 maart met de nummer 1 gaat lopen... Stemmen maar via www.radiovictoria.be !
De 10de Editie gaat LIVE op ZONDAG 15 Maart, vanuit de oude post, achter de basiliek van HALLE. De Top 100 begint om 13u, de NR 1 horen we iets vóór 20u.
De winnaar(s) van de Top 100, krijgen zoals vorig jaar 6 flessen champagne voor de doop van de sjaar of om direct te verbuiken… Ze staan nu al koel!!!*
*= De eerste Halse productie!

Grote Markt LIVE
Naar jaarlijkse gewoonte en zoals elke carnavalist, brengen ook de medewerkers van Victoria carnaval door op de grote markt. Meer bepaald boven "'t Groot Café".
3 dagen en nachten lang maken ze een live uitzending van op de grote markt, met live flitsen, interviews, sfeerbeelden, ambiance muziek, ...
Zaterdag vanaf 16u - Zondag vanaf 9u - Maandag vanaf 18u.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief