Black Eagle HALLE lanceert promotiecampagne

Black Eagle HALLE lanceert promotiecampagne

Foto_bij_persbericht_-__black_eagle_halle_lanceert_promotiecampagne_
Ingezonden foto
 

Kung fu-club Black Eagle Halle is op zoek naar nieuwe volwassen leden en lanceert daarom een grootschalige reclamecampagne met als slogan “Ga voor meer dan sport alleen. Join us!”. De aftrap hiervoor werd reeds gegeven met de verspreiding van een origineel promofilmpje via facebook.

“Met deze campagne willen we alle facetten van onze werking aan bod laten komen” zegt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle en coördinator van de actie. “We willen tonen dat Black Eagle Halle meer te bieden heeft dan enkel sportief tijdverdrijf. Vandaar ook onze slogan: Ga voor meer dan sport alleen. Join us!”

“Concreet zullen we naast het reeds verspreide filmpje gebruik maken van thematische facebook-advertenties, die elk één onderdeel van ons unieke aanbod belichten” vult Jurgen Braeckmans, voorzitter van Black Eagle Halle, aan. “Daarnaast zal er eveneens een brochure ontwikkeld worden die we zullen verspreiden op alle mogelijke openbare plaatsen, daar dit ons in staat stelt om een zo breed mogelijk publiek te bereiken.”

Het hoofddoel van de campagne is om zoveel mogelijk nieuwe volwassen leden aan te trekken. “Iedereen die 14 jaar of ouder is mag gerust eens langskomen om onze club te komen ontdekken” stelt Pirolo. “Wie liever eerst wat meer informatie heeft, kan steeds terecht op onze website www.blackeaglehalle.be of mag een mailtje sturen naar info@blackeaglehalle.be. Daarnaast loont het zeker ook de moeite om onze facebookpagina eens te bezoeken.” 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2018
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief