Nieuw bestuur voor Black Eagle HALLE

Nieuw bestuur voor Black Eagle HALLE

Foto_bij_persbericht__nieuw_bestuur_voor_black_eagle_halle_
Ingezonden
 

 Kung fu-club Black Eagle Halle verkoos haar nieuwe werkingsbestuur. De nieuwe ploeg is een mix van gevestigde waarden en fris engagement. Jurgen Braeckmans, die sinds 1994 voorzitter is, neemt ook nu weer het voorzitterschap op zich.

Hij wordt hierin bijgestaan door secretaris Arno Pirolo, alsook door Karina Moerenhout, die de functie van logistiek verantwoordelijke zal bekleden. De functie van webmaster zal, net zoals in het verleden, uitgeoefend worden door David Hosse.

Daarnaast werden Michaël Van Steertegem, Jelle De Bilde, Sarah Walschot, Merlin Roggeman, Rocco Crudo en Lynn De Proft verkozen tot bestuurslid. “Net zoals wij, zijn ook deze mensen uiterst gemotiveerd om de uitdaging aan te gaan” stelt een enthousiaste Jurgen Braeckmans

. “We hebben eindelijk een ploeg die bereid is om op een doordachte manier de handen uit de mouwen te steken en van deze club iets te maken, hetgeen in het verleden zeker en vast niet altijd het geval was.”

“Het beste bewijs hiervoor zijn de vele activiteiten die Black Eagle Halle in de loop van het seizoen wenst te organiseren” vult Arno Pirolo aan. “Het gaat hierbij concreet over de overnachting voor onze kinderafdeling, de kuststage in Oostende, de zomerstage ten voordele van een lokaal goed doel en ons jaarlijks eetfestijn, beter bekend als de Black Eagle Barbecue.” “Als dit programma één ding duidelijk maakt, dan is het wel dat we er met deze nieuwe ploeg ‘vollenbak’ willen voor gaan” besluit een tevreden Pirolo. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2018
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief