Black Eagle HALLE organiseert voor de tiende keer overnachting voor kinderafdeling

Black Eagle HALLE organiseert voor de tiende keer overnachting voor kinderafdeling

Foto_bij_persbericht__black_eagle_halle_organiseert_voor_de_tiende_keer_overnachting_voor_kids_
Kung Fu Dragons @ Black Eagle Dojo Foto Ingezonden
 

Op zaterdag 24 maart organiseerde kung fu-club Black Eagle Halle de traditionele overnachting voor haar kinderafdeling, beter bekend als “Kung Fu Dragons @ Black Eagle Dojo”.

“Concreet is deze activiteit vooral bedoeld om de vriendschap tussen onze kids te bevorderen” legt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle uit. “Dit betekent echter niet dat dit evenement niets meer is dan een gezellig samenzijn, integendeel. Onze Kung Fu Dragons krijgen namelijk de opdracht om een krijgskunstdemonstratie voor te bereiden, die de dag erna getoond zal worden aan een breed publiek. Dit leert hen niet alleen om met stress om te gaan, maar zorgt er ook voor dat ze leren hoe belangrijk het is om samen te werken met anderen” stelt Pirolo.

“De ervaring leert ons dat de overnachting een activiteit is waar onze Kung Fu Dragons elk jaar opnieuw naar uitkijken” vult Jurgen Braeckmans, voorzitter van Black Eagle Halle aan. “We zijn dan ook van plan om er na deze meer dan geslaagde tiende editie zeker en vast nog een aantal jaartjes bij te doen.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief