HALLE - Activiteiten tijdens de paasvakantie

C21

HALLE - Activiteiten tijdens de paasvakantie

Editiepajot_paasvakantie_foto_re
Repro Editiepajot.

Tijdens de paasvacantie kan de Halse jeugd ondermeer terecht in het cc ’t Vondel voor worksshops. Verder wordt er in BKO De Varkenssnuit gewerkt rond groene vingers en kan de jeugd met een swapps onder meer naar Walibi. Ook een avonturensportdag staat op het programma.

Workshops cc ’t Vondel tijdens de paasvakantie
Cultuurcentrum 't Vondel organiseert gedurende drie dagen, van maandag 6 tot woensdag 8 april workshops voor kinderen. Thema is het medium film, zowel beeldend werken als een kennismaking met filmaspecten staan op het programma.
Er wordt gewerkt in twee leeftijdsgroepen. Het deelnemersaantal per groep is beperkt tot 12 kinderen. Twee professionele begeleiders gaan met de kinderen aan de slag.

De groep van 5 en 6-jarigen werkt telkens van 9 tot 12 uur. Deelname kost 24 euro.
De groep van 7 tot 12-jarigen werkt van 9 tot 16 uur, zij brengen een lunchpakket mee. Deelname kost 48 euro. In het deelnemingsgeld zit een drankje per dagdeel inbegrepen. Elke deelnemer krijgt ook een gratis ticket voor de familiefilm Pelikaanman. Die wordt vertoond op woensdagnamiddag 8 april om 14 uur in cc 't Vondel. 

Info en reservatie: Vondelbalie, Possozplein 40, 1500 Halle, tel. 02 365 94 05, cultuurcentrum@halle.bewww.halle.be .
Openingsuren: van woensdag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur – zaterdag van 10 tot 12 uur (tot 31 maart).

BKO ‘ De Varkenssnuit’ tijdens de paasvakantie
Tijdens de paasvakantie werkt men in De Varkenssnuit rond ’groene vingers’. Ze knutselen met natuurelementen, spelen een groene laddercompetitie, maken een eigen bloemstuk, planten en bloemen en een eigen nestkastje.

Ze gaan op bezoek naar ’De Letterwinkel’, ze maken er eigen letters en een heuse collage, maken lettersoep, spelen een letterkwis maar ook poppenkast en met de bal en gaan ook op bezoek bij Beertje Boris.
Voor een gedetailleerd programma zie www.halle.be (kinderen/opvang en buitenschoolse kinderopvang/programma) of geef een seintje op om het programma te bekomen.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Iedereen krijgt een inschrijvingsformulier via de school.
Info: Kristel De Smet, tel. 02 363 23 08 of 0472 38 67 18, jeugd@halle.be .

Swap tijdens de paasvakantie

Tieners pas op! Tijdens de paasvakantie is er opnieuw Swap. Geen tijd voor verveling dus maar wel voor volgende activiteiten:
▪ dinsdag 7 april – Walibi - 20 euro + swappas voor een hele dag
▪ donderdag 9 april - Adventure-Day - 10 euro + swappas voor een hele dag
▪ dinsdag 14 april - Mountainboarden – 20 euro + swappas voor een hele dag (www.mountainboard.be)
▪ donderdag 16 april - naar de film om lekker languit de vermoeiende paasvakantie af te sluiten - 6 euro + swappas

Inschrijven is verplicht en kan vanaf heden op de jeugddienst. Maar let op, de plaatsen zijn beperkt, snel zijn is dus de boodschap. Details over plaats van afspraak, uur van vertrek, enz. krijg je mee bij inschrijving.
Info: jeugddienst, Oudstrijdersplein 18, 1500 Halle, tel. 02 363 23 10, jeugd@halle.be .

Avonturensportdag – donderdag 9 april 2009
Op donderdag 9 april 2009 organiseert de provinciale sportregio Zuidwest Rand een avonturensportdag voor 13 tot18-jarigen. Die gaat door aan de Lissenvijvers in Geel. Test je conditie en meet je kracht en behendigheid op een veeleisend parcours. Kortom verleg je grenzen eens voor één dag!

Vertrek met de bus om 8 uur, terugkomst voorzien om 18.30 uur. Deelname kost 10 euro, daar is één drank bij het eten inbegrepen, eigen lunchpakket mee te brengen. De inschrijving is pas definitief na betaling aan de sportverantwoordelijke van je gemeente. Inschrijven kan tot 25 maart.

Info: sportdienst, tel. 02 365 94 25 of 26, sport@halle.be
web: http://www.halle.be/activiteiten/557/default.aspx?_vs=0_N 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2009
Felix Merckx
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief