Black Eagle Halle brengt infobrochure uit

Black Eagle Halle brengt infobrochure uit

Black_eagle_halle_brengt_infobrochure_uit
 

 Kung fu-club Black Eagle Halle lanceert bij de start van het nieuwe budo-seizoen haar eigen infofolder, waarmee ze zichzelf en haar werking wil voorstellen aan het grote publiek.

“Deze brochure is in principe de afsluiter van onze grootschalige promotiecampagne ‘Ga voor meer dan sport alleen. Join us!’, waarmee we vooral nieuwe volwassen leden wensen aan te trekken” legt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle, uit. “Het spreekt dan ook voor zich dat we gekozen hebben voor een folder waarin alle facetten van onze werking uitgebreid aan bod komen, zodanig dat men duidelijk kan zien wie wij zijn en waar onze club voor staat.”

“Concreet worden onze folders op zoveel mogelijk openbare plaatsen verspreid, gaande van cafés en eetgelegenheden tot scholen en publieke gebouwen” vult Jurgen Braeckmans, voorzitter van Black Eagle Halle, aan. “Wanneer je nieuwe leden wil aantrekken, loont het immers niet om in een ivoren toren te blijven zitten, integendeel. Je moet naar de mensen toe gaan om hen te overtuigen van jouw project, alleen zo kan je tot goede resultaten komen.”

Geïnteresseerden die graag een infobrochure wensen te ontvangen, mogen steeds een mailtje sturen naar Arno Pirolo via arno.pirolo@hotmail.com. “Wij zorgen er dan voor dat onze folder zo snel mogelijk in uw brievenbus ligt” aldus Pirolo.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief