Halloween bij Black Eagle HALLE

C21

Halloween bij Black Eagle HALLE

Foto_bij_persbericht_-__halloween_bij_black_eagle_halle_
 

Voor de vierde keer op rij organiseert Black Eagle Halle een heus halloween event voor jong en oud, beter bekend als “Halloween @ Black Eagle Dojo”.

“Halloween @ Black Eagle Dojo is een activiteit waaraan zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “Concreet organiseren we een trick or treat doorheen de straten van de wijk Stroppen, waarbij onze kids snoepjes zullen ophalen bij de buurtbewoners. Nadien is er een verkleedwedstrijd waaraan zowel kinderen als volwassenen kunnen meedoen. Afsluiten doen we dan weer met een “griezelig samenzijn” in onze eigen Black Eagle Dojo. Het spreekt voor zich dat iedereen hierop meer dan welkom is, zodanig dat men onze club en haar werking beter leert kennen bij een lekker hapje en een drankje.”

Halloween @ Black Eagle Dojo vindt plaats op woensdag 31 oktober 2018 en gaat door in de dojo van Black Eagle Halle, Brusselsesteenweg 208, 1500 Halle. “Deelnemen aan de activiteit is gratis, behalve voor kinderen die wensen deel te nemen aan de trick or treat. Zij betalen een democratische inschrijvingssom van 5 euro”, besluit Pirolo. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief