Nieuw seizoen bij Black Eagle Halle

Nieuw seizoen bij Black Eagle Halle

Foto_bij_persbericht_-__nieuw_seizoen_bij_black_eagle_halle__
 

Op zaterdag 3 augustus ging het nieuwe budo-seizoen officieel van start bij Black Eagle Halle.

“Na een bijzonder bewogen seizoen dat bol stond van de activiteiten, al dan niet in kader van ons vijfentwintigjarig bestaan, lasten we in juli onze jaarlijkse zomerstop in”, verduidelijkt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “Intussen zijn de batterijen volledig opgeladen, waardoor iedereen staat te popelen om er weer “vollenbak” in te vliegen!”

Inloopmaand

“Traditiegetrouw begint het nieuwe seizoen met een inloopmaand”, vervolgt Pirolo. “Concreet betekent dit dat de Kung Fu Eagles (volwassenen) en Kung Fu Dragons (kinderen) samen les krijgen, zodat ze ook eens andere technieken te zien krijgen en de kans krijgen om van elkaar te leren. Aangezien we ons op dit moment midden in de vakantieperiode bevinden, spreekt het voor zich dat er in augustus geen nieuwe lidmaatschappen afgesloten worden. Zo krijgt iedere geïnteresseerde in september evenveel kans om zich in te schrijven”, stelt Pirolo.

Inzetten op diversiteit

“Meer diversiteit wordt één van de topprioriteiten van het nieuwe seizoen”, stelt Jurgen Braeckmans, voorzitter van Black Eagle Halle. “We hebben namelijk zeer weinig vrouwelijke leden in onze volwassenenafdeling, hoewel we hen toch ook heel wat te bieden hebben. Het is echter niet de bedoeling om specifieke zelfverdedigingscursussen voor vrouwen in te richten, maar eerder om onze eeuwenoude krijgskunst aantrekkelijker te maken voor het vrouwelijk geslacht. Hoe we dit zullen aanpakken en uitwerken, zal besproken worden op de eerstvolgende bestuursvergadering en de daartoe op te richten werkgroep”, besluit Braeckmans.

Meer weten?

Wie interesse heeft in krijgskunsten en meer te weten wil komen over de club en haar werking, kan terecht bij secretaris Arno Pirolo via het nummer 0487/76.38.96 of via arno.pirolo@hotmail.com. “Een bezoekje aan onze prachtige Black Eagle Dojo, behoort hierbij zeker en vast tot de mogelijkheden”, stelt Pirolo. “We zijn in augustus open op woensdag van 19 uur tot 20 uur 30 en op zaterdag van 11 uur tot 12 uur 30. Iedereen van harte welkom!”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief