Black Eagle Halle stelt najaarsactiviteiten voor

Black Eagle Halle stelt najaarsactiviteiten voor

Black_eagle_halle_stelt_najaarsactiviteiten_voor_
 

Kung fu-club Black Eagle Halle heeft op zaterdag 14 september officieel haar najaarsprogramma voorgesteld.

“Zoals de traditie het voorschrijft staat het najaar bij Black Eagle Halle bol van de activiteiten die een sterke sociale inslag hebben”, legt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle uit. “Het hoofddoel van deze activiteiten is niet alleen om onze leden en sympathisanten dichter bij elkaar te brengen, maar ook om hen nauwer te betrekken bij onze werking en het clubgebeuren.”

Een overzicht:

  • Halloween @ Black Eagle Dojo (31 oktober 2019): Halloweenhappening met een trick-or-treat-wandeling doorheen de wijk Stroppen.

  • Black Eagle Challenge (24 november 2019): Demonstratienamiddag in Sportcomplex De Bres, zowel met individuele als met groepsdemonstraties gegeven door de Kung Fu Eagles (volwassenen) en de Kung Fu Dragons (kinderen).

  • Black Eagle Christmas Dinner (20 december 2019): Kerstdiner met het bestuur, leden en sympathisanten in een buffetrestaurant.

Inzetten op diversiteit

“Naast het versterken van de sociale samenhang in onze club, willen we in dit nieuwe budo-seizoen ook sterk inzetten op diversiteit”, stelt Pirolo. “Zo hebben we op dit moment bijvoorbeeld zeer weinig vrouwelijke leden in onze volwassenenafdeling, wat ons aanzet om hierrond een actieve promotiecampagne op te zetten. Het is hierbij echter niet de bedoeling om specifieke zelfverdedigingscursussen voor vrouwen in te richten, maar eerder om de krijgskunsten die wij aanbieden aantrekkelijker te maken voor het vrouwelijk geslacht.”

Wie graag meer informatie wil over Black Eagle Halle, haar werking en haar activiteiten, kan terecht bij secretaris Arno Pirolo via arno.pirolo@hotmail.com.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief