Nieuw bij Black Eagle HALLE: de Black Eagle Wine Tasting

Nieuw bij Black Eagle HALLE: de Black Eagle Wine Tasting

Foto_bij_persbericht_-__nieuw_bij_black_eagle_halle_-_de_black_eagle_wine_tasting_
 

Black Eagle Halle trapt de tweede helft van het budo-seizoen af met een splinternieuwe activiteit: de Black Eagle Wine Tasting.

 

“In het verleden organiseerden we reeds verscheidene malen de Black Eagle Whisky Tasting, maar de laatste jaren moest deze activiteit meer en meer aan populariteit inboeten tot we ze zelfs helemaal naar de prullenmand moesten verwijzen”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “Tussen pot en pint is dan het idee ontstaan om ons te wagen aan de organisatie van een wijndegustatie, aangezien dit gegeven toch ook wat toegankelijker is naar onze eigen leden toe. Eens we de goedkeuring van het voltallige bestuur op zak hadden, hebben we meteen contact opgenomen met mijn goede vriend Geert Schmit van wijnhandel Belvino, toch wel een ervaren rot in het vak”, aldus Pirolo.

 

“Zoals altijd, verkiezen we bij Belvino toegankelijke wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding”, vult Geert Schmit, zaakvoerder van Belvino aan. “Het aanbod op de Black Eagle Wine Tasting zal dan ook grotendeels hieruit bestaan, maar we gaan er uiteraard zoveel mogelijk voor zorgen dat er genoeg variatie in zit. Kortom: we zullen voor elk wat wils hebben!”

 

De Black Eagle Wine Tasting gaat door op zaterdag 22 februari 2020 vanaf 19 uur in Black Eagle Dojo (Brusselsesteenweg 208, 1500 Halle). Inschrijven is verplicht via arno.pirolo@hotmail.com of in de kampai van Black Eagle Dojo.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief