HALLE - Extra maatregelen om hinder werken A8-N7 te beperken

C21

HALLE - Extra maatregelen om hinder werken A8-N7 te beperken

Werken
Foto Felix Merckx.
 

Om de cumulatieve hinder door de wegwerkzaamheden aan de A8 en de N7 te beperken zijn er nog een aantal extra maatregelen genomen.

  Fase 2 (25 mei tot 11 jun,i)– rijrichting Brussel, werkzaamheden van complex van Tubeke tot complex van Lembeek
In die fase is de oprit in Tubeke richting Brussel afgesloten. De omleiding zal gebeuren via de A8 en complex 24 Rebecq-Quenast in plaats van via complex 22 Halle-Lembeek. Dit om te vermijden dat het omgeleide verkeer in de staart van de file op de N7 terecht komt.

  Fase 4 (18 juni tot 12juli) – rijrichting Doornik, werkzaamheden van complex van Lembeek (nr. 22) tot complex van Tubeke (nr. 23) 
In die fase is de oprit in Halle richting Doornik afgesloten. Door omleiding via de N7 zou het verkeer dat komt vanuit de Zinkstraat, en dat normaal de bypass naar de A8 neemt, de rotonde extra belasten. Om dat te vermijden zal een tijdelijke bypass door de groenberm naar de N7 gemaakt worden.

Kruispunt Hondzochtsesteenweg-N7
De rijstroken op de Hondzochtsesteenweg zullen zo gemarkeerd worden dat er een afslagstrook is naar rechts (N7 naar Halle), een afslagstrook naar links (N7 naar Edingen) en een strook voor het verkeer dat van de N7 de Hondzochtsesteenweg oprijdt. Op het kruispunt worden ook tijdelijke verkeerslichten geplaatst om de doorstroming van en naar de Hondzochtsesteenweg te verbeteren.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief