Doe-Het-Zelf BBQ bij Black Eagle HALLE om clubkas te spijzen

C21

Doe-Het-Zelf BBQ bij Black Eagle HALLE om clubkas te spijzen

Foto_bij_persbericht_-__doe-het-zelf-bbq_bij_black_eagle_om_clubkas_te_spijzen_
 

De coronacrisis zet nog steeds een rem op de dagdagelijkse werking van heel wat sportclubs en ook bij kung fu-club Black Eagle Halle is dit niet anders. De club zag het afgelopen jaar heel wat activiteiten afgelast worden en organiseert daarom een verkoop van doe-het-zelf barbecuepakketten om de financiële schade wat in te halen.

“De coronapandemie kost ons nog steeds een hoop geld.”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. De beperkingen in groepsgrootte voor kinderen en het verbod op binnensporten voor volwassenen resulteert in een verlies van interesse bij onze leden en dus ook van lidgelden. Daarnaast vielen dit jaar opnieuw alle geplande activiteiten in het water: we konden geen enkele stage organiseren, de overnachting van onze kids in Black Eagle Dojo ging niet door en ook ons jaarlijkse eetfestijn zal er opnieuw aan moeten geloven. Het spreekt voor zich dat dit alles een grote impact heeft op onze clubfinanciën.”

“Om het verlies wat aan te zuiveren, besloten we het voorbeeld van vele andere Halse verenigingen te volgen en een take away-service op te zetten.”, vult Jurgen Braeckmans, voorzitter van Black Eagle Halle, aan. “De keuze viel hierbij op doe-het-zelf barbecuepakketten om een beetje trouw te blijven aan onze traditionele Black Eagle BBQ, die in een normaal jaar ook rond deze periode plaatsvindt. Een volwassenenpakket (17 euro) bevat 2 varkensbrochetten, 2 barbecueworsten en 2 sneden gekruid spek, een kinderpakket (11 euro) één stuk van elk. Daarnaast is er voor de liefhebbers ook nog onze Black Eagle Apéro, te verkrijgen per liter (7 euro) of per halve liter (4 euro).”

Wie graag een pakket wil bestellen, kan dit via het online formulier: https://forms.gle/e7KYJzmU8qWvtuFD8 of met een mailtje naar de secretaris via arno.pirolo@hotmail.com. Mensen die bestellen, geven hun afhaalmoment van voorkeur door en krijgen een uur van afhaling toegestuurd zodat alles zo coronaproof mogelijk kan verlopen. De betaling verloopt via overschrijving op het rekeningnummer BE09 7341 2617 2757 met vrije mededeling “BBQ 2021 – jouw naam”. Er zijn twee afhaalmomenten voorzien: zaterdag 19 juni en zaterdag 26 juni. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief