Black Eagle HALLE stelt programma voor

C21

Black Eagle HALLE stelt programma voor

Foto_bij_pb_-_black_eagle_halle_stelt_nieuw_programma_voor
 

Kung Fu-club Black Eagle Halle heeft haar nieuwe activiteitenprogramma voor 2023 vastgelegd. Naast de traditionele activiteiten, zal de club in 2023 ook een aantal compleet nieuwe activiteiten organiseren. 

“Ons programma voor 2023 is goed gevuld!”, stelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “Onze club heeft een succesvol 2022 achter de rug na het dieptepunt waarin we terechtgekomen waren omwille van corona. Ons ledenaantal was nog nooit zo hoog, onze financiële toestand is gezond en onze clubwerking mag gerust als geoliede machine omschreven worden. Kortom: we zijn goed bezig en willen ook in 2023 op dit elan verdergaan.”

“We willen er dan ook meteen goed invliegen met een compleet nieuwe activiteit, nl. een winterstage die zal plaatsvinden in februari. In maart organiseren we een stage met overnachting voor onze kinderafdeling en in april trekken we naar Middelkerke voor een kuststage.”, vervolgt Pirolo. “In mei gaat onze traditionele zomerstage door en in juni is het alweer tijd voor ons eetfestijn: de Black Eagle BBQ.”

Het volledige overzicht

26 februari 2023: Black Eagle Winterstage

25 en 26 maart 2023: Kung Fu Dragons @ Black Eagle Dojo (overnachting van de kids)

22 april 2023: Black Eagle-sur-Mer (kuststage)

21 mei 2023: Black Eagle Zomerstage 

17 juni 2023: Black Eagle BBQ

De club ziet 2023 alvast positief tegemoet en hoopt de positieve trend die in 2022 werd ingezet aan te houden. “We zijn klaar om erin te vliegen!”, besluit Pirolo. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief