HALLE - De seniorenwerking van de Vriendenkring Nieuw Rodenem vzw op vijfdaagse naar de Elzas

C21

HALLE - De seniorenwerking van de Vriendenkring Nieuw Rodenem vzw op vijfdaagse naar de Elzas

Elzas_2_031
De groep trok samen op reis. - Foto Victor Denayer
 

 Voor hun vijfde meerdaagse reis koos de seniorenwerking van Nieuw Rodenem dit jaar de prachtige streek van de Elzas uit. Van 15 tot 19 juni vertoefden zij in Hotel Verte Vallée te Munster.

Met bezoeken aan o.a. Strasbourg met zijn Petit France, Kaysersberg, Riquewihr, Eguisheim, Colmar en Obernai werden de meest typische plaatsjes van de Elzas bezocht. Af en toe een terrasje meepikken en de lekkere Elzasser wijn proeven mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Actief als ze zijn werd de Grand Ballon beklommen (1424m), brachten ze een bezoek aan de Haut-Koeningsbourg, de Mont Sainte-Odile en de burcht van Kaysersberg.

Na de drukke dagprogramma’s was het lekker verwennen geblazen in het  schitterend hotel Verte Vallée. De wellness-afdeling, de gezellige bar en het overheerlijk eten zorgden voor gepaste en gezonde ontspanning ….. Non-Stop genieten.

Samen met de  excellente sfeer in de groep en de gezellige avonden met o.a. Quiz en het optreden van enkele moppentappers van dienst  werd het eens te meer een zeer geslaagd evenement. Het afscheidsfeestje de laatste avond werd dan nog de kers op de taart geplaatst met ludieke sketches en schaterende Non-Stoppers. 

“Non-Stop” gaat door op zijn elan en hoopt dat nog meer 55-plusser uit de wijk Nieuw Rodenem aansluiten en mee komen genieten van de wekelijkse activiteiten.
De actieve medewerkers Albert Vanderbeken, René Janssens en coördinator Viktor Denayer  blijven zeer gemotiveerd om deze seniorenwerking verder uit te bouwen en hopen hierdoor ook andere  senioren aan te zetten om zich op een of andere manier sociaal te engageren.

Meer info over de werking vindt u op www.non-stop.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2009
Victor Denayer
Victor Denayer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief