HALLE - Jong Groen! fietst vijf dagen door het Pajottenland

C21

HALLE - Jong Groen! fietst vijf dagen door het Pajottenland

Editiepajot_halle_jong_groen_foto_merckx
(Foto Felix Merckx)
 

Van woensdag 8 juli tot zondag 12 juli trekt Jong Groen! erop uit tijdens haar jaarlijkse Zomerkaravaan. Tijdens deze vierde editie ontdekt Jong Groen! het Pajottenland, Brussel en de Druivenstreek. Met een route via Halle, Geraardsbergen, Affligem, Brussel en Beersel doet de groene karavaan de leukste plekjes van deze prachtige streek aan.

Kristof Calvo, voorzitter van Jong Groen!: “De Zomerkaravaan is, zoals steeds, een mix van politieke ateliers, culturele uitstapjes en sportieve activiteiten. Zo is er ondermeer een bezoek gepland aan druivenkwekerij Soniën, waar de enige biologische tafeldruif van België geteeld wordt. Verder bezoeken we ook het kasteel van Gaasbeek, een kaasmakerij in Bever en in Brussel trekken we met de Brusselse Groen!-parlementsleden langs enkele spraakmakende Brusselse cafés. Maar er staat ook politieke inhoud op het programma. Zo is er donderdagavond in Geraardsbergen een avond gepland over de politieke crisis in Iran met VRT- journaliste Barbara De Beuckelaere.”

De aftrap van de vijfdaagse fietstocht werd gegeven aan het station van Halle. Ook de aankomstlijn, op zondag 12 juli, ligt in Halle.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jul 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief