Nieuw budo-seizoen van start bij Black Eagle HALLE

C21

Nieuw budo-seizoen van start bij Black Eagle HALLE

Scherm__afbeelding_2023-09-09_om_15
 

Het nieuwe budo-seizoen is officieel van start gegaan bij kung fu-club Black Eagle Halle. Centraal staat het 30-jarig bestaan van de club in 2024. 

“Na een bijzonder bewogen seizoen dat bol stond van de activiteiten, lasten we in juli en augustus onze jaarlijkse zomerstop in”, verduidelijkt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “Intussen zijn de batterijen volledig opgeladen, waardoor iedereen staat te popelen om er weer “vollenbak” in te vliegen!”

Black Eagle bestaat 30 jaar

“In 2024 zal onze club 30 jaar bestaan.”, vervolgt Pirolo. “Het spreekt dan ook voor zich dat onze activiteiten hoofdzakelijk in het teken van dit gebeuren zullen staan. Wat we precies gaan doen, houden we nog even voor onszelf. Maar het staat vast dat we deze mijlpaal in de geschiedenis van de club niet onopgemerkt zullen laten voorbijgaan.” 

Nieuwe leden zijn welkom

Wie interesse heeft in krijgskunsten en meer te weten wil komen over de club en haar werking, kan terecht bij secretaris Arno Pirolo via het nummer 0487/76.38.96 of via arno.pirolo@hotmail.com. “Een bezoekje aan onze prachtige Black Eagle Dojo, behoort hierbij zeker en vast tot de mogelijkheden”, stelt Pirolo. “We zijn open op woensdag van 18 uur tot 20 uur 30 en op zaterdag van 10 uur tot 12 uur 30. Iedereen van harte welkom!”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief