HALLE - Vice-premier Van Ackere opende vernieuwde beschutte werkplaats De Floere

C21 Css

HALLE - Vice-premier Van Ackere opende vernieuwde beschutte werkplaats De Floere

Editiepajot_halle_floere_1_foto_merckx
Vice-premier Steven Vanackere, burgemeester Pieters en directeur De Win, knipten het lint door. 'Foto Felix Merckx)
 
Editiepajot_halle_floere_2_foto_merckx
De genodigden stapten door de vernieuwde werkplaatsen. (Foto Felix Merckx)
 

Vice-premier Steven Vanackere heeft het vernieuwde gebouw van de Halse beschutte werkplaats De Floere geopend. Hiermee werd een orgelpunt geplaatst achter de verbouwingen die ruim een jaar hebben geduurd. De verbouwingen hebben er voor gezorgd dat de 180 werknemers voortaan in een aangepaste en comfortabele omgeving hun baan kunnen uitoefenen. Wie de verbouwingen wil komen bewonderen kan dat nu zondag doen tijdens de Open bedrijvendag.

De vice-premier en de genodigden werden verwelkomd door Johan Jacobs, bestuurder in de Floere.
Hij zette ondermeer Wilfried Clevers in de bloemetjes, die zich ontpopt heeft als een allround manager in de periode dat er in de Floere geen directeur was.
 
Directeur Paul De Win zegde in zijn toespraak dat hij een fiere directeur is en dat om verschillende redenen.. Zo haalde hij als redenen van zijn fierheid aan dat er geen verlies meer is bij De Floere, dat eigen mensen gezorgd hebben voor de schilderwerken en dat de Floere een “handige” oplossing heeft voor alle werk.
 
Hij had het ook over de besparingen die de Floere doorvoerde de laatst maanden. Als voorbeeld haalde hij het feit aan dat bussen van De Lijn de privébussen gaan vervangen die de werknemers naar het station in Halle brengen. De Lijn heeft hiervoor een halte en ook de uurregeling gewijzigd.
Hij had woorden van lof voor de talrijke sponsors die deze verbouwingen hebben mogelijk gemaakt.
Paul De Win: “De handen van onze 160 werknemers zijn het handelsmerk van de Floere. Onze werknemers stellen hun handen ter beschikking”.
 
Na de toespraken werd het lint van de vernieuwde Floere doorgeknipt door Vice-premier Steven Vanackere, burgemeester Pieters en directeur Paul De Win
 
De verbouwingen bestonden uit: het verwijderen van het oude, bouwvallige zadeldak en vervanging door een plat dak; een vergroting van de refter; vernieuwing van sanitair, kleedkamers en burelen; vernieuwing van de verwarmingsinstallatie: omschakeling van stookolie naar aardgas; vernieuwing van de elektrische installaties en aanpassing aan de hedendaagse veiligheidsnormen en een optimalisatie van het machinepark.
 
De Floere biedt handige oplossing aan bedrijven uit de regio
Ter gelegenheid van de Open Bedrijvendag van nu zondag. stelt de Beschutte Werkplaats  met de nodige trots haar vernieuwde gebouw open voor het publiek.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2022
Marc Sluys | 13 mei 2022

archief