HALLE - Kinderen versieren eigen kerstboom

C21

HALLE - Kinderen versieren eigen kerstboom

Kerst1-hr
Foto's Marc Sluys
 
Kerst3-hr
Kerst4-hr
Kerst2-hr
 
Kerst5-hr
Kerst6-hr
 

Welke kleur ballen hangen we dit jaar in de boom? De eindejaarsperiode is bij DreamLand weer in volle gang. Dat betekent volop nieuwe trends naast de klassieke thema’s.

Cars in de kerstboom

“Dit jaar versieren de kleintjes hun eigen kerstboom”, zegt Johan Geeroms, directeur van DreamLand. “Hangers en slingers zitten in één pakket, inclusief kunststof boom. Kinderen kunnen hier zelf mee aan de slag, want de materialen zijn stevig, onbreekbaar en op kindermaat.” De kerstversiering voor de kinderen is ook op maat van hun favoriete filmfiguren: artikelen van Hello Kitty, Disney, Cars en Winnie The Pooh kunnen zowel in als onder en naast de kerstboom.

 

Elfjes en glitterbloemen

Speelse elementen zijn helemaal in, ook voor in de ‘grotemensenkerstboom’. Klassieke, gladde kerstballen verdwijnen een beetje naar de achtergrond, en we zien vooral veel elfjes, grote glitterbloemen en maskers voor in de kerstboom. Ook ijspegels, bessentakken en ballen met aparte versieringen mogen niet ontbreken.

 

Trendkleuren

Kerstversiering in kleuren die passen bij je interieur, dat is dit jaar de grote trend. Zachte, warme of juist koele kleuren die een harmonieus geheel vormen met de inrichting zijn helemaal in. Nieuw zijn elegante, glinsterende tinten als zilver, grafiet en oester, en die staan mooi in een tijdloos interieur. In een strak, modern interieur passen winterse wit- en grijstinten dan weer heel goed. Heb je eerder een klassieke inrichting, ga dan voor de romantische combinatie van rood, goud en bruin. Speelse decoraties als engeltjes, bloemen en poppetjes fleuren de kerstboom op en geven het hele huis een vrolijke noot.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief