HALLE / VARIA - Elien Van den Nest - Miss Halle 2009 is selectieverantwoordelijke Misses Globe Vlaams Brabant

C21

HALLE / VARIA - Elien Van den Nest - Miss Halle 2009 is selectieverantwoordelijke Misses Globe Vlaams Brabant

Editizpajot_log_miss_vlbr
Repro Editiepajot
Editiepajot_miss_halle02_foto_felix_merckx
Ellen Van den Nest (Foto FM)
 

Ellen Van den Nest werd vorig jaar verkozen tot Miss Halle 2009. Als Miss dook zij meermaals op in Halle en uiteraard in de Misswereld.
Deze motivatie en gedrevenheid ging alsook organisator Misses Globe Vlaams Brabant, Ronny Wolfs, niet voorbij. De functie selectieverantwoordelijke Misses Globe Vlaams Brabant is dan ook een nieuwe uitdaging na haar prachtige ervaring als Miss Halle 2009!

Elke vrouw kan in eender welke fase van haar leven en op eender welke leeftijd mooi en aantrekkelijk zijn. Ook dit jaar gaat de Misses Globe Belgium organisatie op zoek naar de mooiste mevrouw van het land. Zij zal gekroond worden tot Misses Globe Belgium en ons land vertegenwoordigen tijdens de internationale wedstrijd Misses Globe.
 
De glamour en glitter van Misses Globe Belgium is toegankelijk voor iedere Belgische vrouw. Men zoekt ook dit jaar een intelligente, onafhankelijke en sterke vrouw die meer is dan alleen maar de verpakking. Een echte Misses Globe geniet van het leven en weet van aanpakken. Ze straalt levenswijsheid, ervaring en klasse uit. Ze is een rolmodel waarmee iedereen zich kan vereenzelvigen. Ze werkt elke dag opnieuw aan haar toekomst en aan haar vaardigheden. Ze is assertief, communicatief en ze heeft een verhaal te vertellen.
 
Vanaf de editie 2010 worden de Vlaamse kandidates geselecteerd via provinciale shows. Dat wordt net iets praktischer op de preselecties. Misses Globe Vlaams-Brabant 2010 en haar 4 Eredames gaan door naar de nationale Misses Globe Belgium verkiezing 2010!
 
Ben je woonachting in Vlaams-Brabant of Brussel? Schrijf je dan in via www.missesglobevlaamsbrabant.be. Dit zijn de vereisten: Je bent minstens 26 jaar, gehuwd of ongehuwd, met of zonder kinderen. Je mag kinderen hebben, dit is echter geen vereiste. Je hebt de Belgische Nationaliteit en je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 
De preselectie voor de provincie Vlaams-Brabant en Brussel heeft plaats op zondag 20 december 2009.
 
Voor meer info omtrent de selectie van deze provinciale verkiezing kan je terecht bij de selectieverantwoordelijke Elien Van den Nest (Miss Halle 2009) elien.vandennest@gmail.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief