HALLE - Philippine Denayer werd er 101

C21

HALLE - Philippine Denayer werd er 101

Editiepajot_halle_philipinne_gr_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_philipinne_foto_merckx
Foto Felix Merckx

Phlippine Denayer werd er 101. Reden tot een feestje in het OCMW-rusthuis waar zij verblijft. Zij werd geboren in Huizingen, waar ze tot haar 14 jaar naar school ging. Nadien werkte ze thuis mee in het huishouden, want thuis waren er 8 kinderen. Later ging zij werken in en zijdefabriek en daarna nog bij ACEC in Ruisbroek.

Philippine ging in het weekend graag dansen en daarvoor trok zij naar Lembeek en Tubeke. Haar eerste echtgenote overleed vrij snel, en nadat ze vier jaar alleen gebleven was leerde ze Louis Vander Elst kennen en trouwden later. Zij gingen in Huizingen wonen in een huis met een grote tuin. Het paar bleef kinderloos.
Tijdens haar pensioen bleef Philippine heel actief. Zij teelde aardappelen, prei, selder en wortelen en had ook een mooie bloementuin. Naast het huishouden hield ze zich ook bezig met het herstellen van kledij. In haar vrije tijd ging ze graag naar de bond van gepensioneerden.
 
Toen haar man Louis ziek werd en hij naar een opname terug thuis was, trokken zij naar Zonnig huis, waar Louis in 2005 overleed. Dagelijks gaat Philippine naar de leefruimte om te eten, neemt nog deel aan de turnoefeningen en durft ook nog wel enkele danspasjes uit te voeren
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 10 jun 2024
Marc Sluys | 09 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 07 jun 2024
Marc Sluys | 05 jun 2024
Marc Sluys | 04 jun 2024

archief