HALLE - Nieuwe regeling voor het uitlenen van verkeersborden

C21

HALLE - Nieuwe regeling voor het uitlenen van verkeersborden

Verkeersqplaat
Foto Felix Merckx

De verkeersborden die Halle uitleent aan burgers voor verhuizen, het plaatsen van een container of inname van openbaar domein zullen vanaf 4 januari 2010 kunnen afgehaald worden in verschillende verdeelpunten en dit om de uitleen klantvriendelijker te maken. Hiervoor heeft het stadsbestuur een nieuwe regeling uitgewerkt met Groep Intro.

Eerst moet er een vergunning worden aangevraagd bij de dienst Mobiliteit in de Fabrieksstraat. Die reglementering blijft ongewijzigd.
 
Maar waar de burger vroeger eerst naar het stadhuis moest voor uitlening en betaling van de nodige verkeersborden en ze nadien afhalen in het
stadsmagazijn, zal dat voortaan kunnen in de twee verdeelpunten van Groep Intro: Fietspunt Halle, Vandenpeereboomstraat 5, 1500 Halle openingsuren: van maandag tot vrijdag van 6 tot 20 uur en Groep Intro, J. Degelaenstraat 3-5, 1501 Buizingen, openingsuren: van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur
 
De stad stelt de verkeersborden ter beschikking maar de uitlening is volledig voor rekening van Groep Intro. Het tarief wordt evenwel bepaald door het stadsbestuur en blijft ongewijzigd: voor de eerste dag 5 euro per bord en 2,5 euro per bord per bijkomende dag.
 
De burger zal nog steeds verkeersborden kunnen uitlenen bij de stad ook. De procedure heeft echter als nadeel dat men eerst naar het stadhuis moet voor uitlening en betaling van de borden en ze nadien moet gaan afhalen in het stadsmagazijn. De openingsuren daar zijn van maandag tot donderdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16uur en op vrijdag van 9 tot 12 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 17 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief