HALLE - Mary en Jean-Paul zeggen De Kluis vaarwel

C21

HALLE - Mary en Jean-Paul zeggen De Kluis vaarwel

Editiepajot_halle_de_kluis_foto_olaf
Foto Olaf
 

Mary en Jean-Paul, de uitbaters van café De Kluis hebben hun zaak overgelaten en gaan van een verdiend pensioen genieten.

De Kluis is ook wel het café dat in de serie Witse opduikt als het stamcafé van Witse.
 
Op 1 april 1990 hebben ze  samen de herberg “ De Kluis” overgenomen in Buizingen, waar zij samen een succes verhaal hebben van gemaakt. Na enkele jaren was er tijdens de middag het bekende boerenparlement met o.a. Jefke stukke, Marcel,gebuur en Felix de schepen van onderwijs, nu blijft enkel Marcel nog over. De laatste jaren is er ook op maandag de persconferentie, met de bekende copain, jp Van Cutsem, Andre en Marcel en wat er daar geroepen en gevloekt werd was niet te aanhoren. Als je teveel kritiek had over de voetbal kreeg men van de Polle een gele of rode kaart.  
 
In 2004 werden Mary en Jean-Paul ook verkozen tot het Seniorenprinsenpaar van carnaval Halle.
 
Mensen die kunnen omgaan met cijfers hebben berekend dat zij tijdens het 20 jarig werken in het café er per dag 500 glazen gevuld en gespoeld werden, dit maal 300 werkende dagen maakt dat 3000 000 glazen. Hoeveel Jean-Paul hiervan zelf uitgedronken heeft is niet berekend.
 
Nu zijn ze beide met pensioen en kunnen ze naar hun residentie in Bouillon gaan om er te van een lekker etentje met wijn en daarna een goede pousse café.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2009
Felix Merckx
Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief